¡ Welkom op de webdraad van de actieleider van Voorpost Noord-Nederland

| Suscríbete vía RSS

woensdag 8 juni 2011

de PVV verzwakt, Voorpost is meer dan nodig!

| |

Vrienden, kameraden nationalisten,

Na de eerste euforie van de toetreding van de PVV als gedoogpartner aan het kabinet begint de sympathie ervoor te verdwijnen onder de Nederlandse bevolking en vooral bij ons Voorposters. Was het eerst de verhoging van de AOW leeftijd en het uitblijven van de beloofde extra politiemensen, kwam er daarna toch een tweede testtoestel in het JSF project met de nodige honderden miljoenen extra uitgaven, met als klap op de vuurpijl het verwijderen van twee Dietse vlaggen uit de fractiekamer van de PVV. Daarmee lijkt gedaan met de rebellie van de PVV. Uit angst weggezet te worden als NSB’ers de vlaggen toch maar weggehaald, waarmee een soort van schuld werd bekend. Dat zal ze duur komen te staan.
De PVV had de vlaggen gewoon moeten laten hangen en er een rebellenvlag van moeten maken, zoals het hoort. De vlag voor een heel- Nederland is nu opgeofferd ter voorkoming van een slecht imago van een politieke partij. Spoedig zullen de linksen wel weer wat anders vinden en vluchten kan niet altijd…
Wij Voorposters weten dat vluchten niet helpt. Wij staan voor onze idealen. De rug recht houden en radicaal anders zijn dan de meute. Dat is de enige manier om het onderscheid te maken.

Voorpost heeft drukke maanden achter de rug. Een aantal acties heeft de nodige publiciteit opgeleverd. Mijn dank gaat uit naar de activisten die mee op de barricaden zijn gegaan en deze acties mede mogelijk hebben gemaakt. Ook de Willem van Oranjedag is een succes te noemen. Een groot aantal Vlaamse kameraden had de grote afstand afgelegd en was aanwezig waarvoor grote waardering en dank!
Ik hoop dat Voorpost Nederland ook met een groot aantal kameraden zal afreizen naar de aankomende Sporenherdenking om samen met Voorpost Vlaanderen haar 35jarig bestaan te vieren. Ik roep dan ook op om allen daarheen te gaan! 25 juni 20u00 te Antwerpen.

De Nederlanden één, België barst!

0 reacties: