¡ Welkom op de webdraad van de actieleider van Voorpost Noord-Nederland

| Suscríbete vía RSS

zondag 9 januari 2011

Voorpost: onafhankelijk en volksnationaal

| |

(Sinds de vorige editie van de Laagland schrijf ik het hoofdartikel op de voorzijde. Onderstaand het artikel van de editie wintermaand. Laagland is het berichtenblad van voorpost Nederland.)

Vrienden, kameraden nationalisten,

Met het aantreden van het kabinet Rutte is een nieuw tijdperk ingegaan voor Voorpost. Dit kabinet lijkt te verwezenlijken waar Voorpost al jaren voor strijdt. Lijkt inderdaad. Want voorlopig is er nog geen vreemdeling minder ons land binnen gekomen, is in Rotterdam de grootste moskee van West-Europa geopend en zijn er tijdens de Islamitische offerfeesten dit jaar weeral duizenden dieren onverdoofd geslacht. Dit alles onder het toeziend oog van Rutte en Wilders. Zeer opmerkelijk was de PVV oproep om een aanvalsoorlog te beginnen tegen Iran. Kabinetten zijn om minder gevallen.

Natuurlijk kunnen we in die paar maanden niet meteen een totale verandering verwachten, maar de voortssluimerende islamisering heeft ook al onze supermarkten bereikt. Bij bepaalde supermarkten kwamen we al reeds enkele jaren de halal-schappen tegen. Nu blijkt dat een aantal producten zoals kaas en kindervoeding reeds halal zijn. Het gaat hier om producten die dus buiten de halal schappen in de normale schappen liggen, zonder ons medeweten om dus. Mijn boterham met kaas smaakt niet meer, nu ik dat eet tot eer en glorie van Allah.
Overigens is het Koosjer slachten al veel langer gaande in Nederland. Geen PVV’er welke zich daar zorgen over maakt.
Voor mij is het duidelijk: halal of koosjer, beiden net zo verwerpelijk!

Niettemin is er op intellectueel niveau in Nederland een soort kentering gaande is. De geest is uit te fles. Allerhande politici, vooraanstaande figuren in de media, schrijvers en columnisten roeren zich in discussies aan gaande de islam. Plots lijken deze mensen het licht te hebben gezien. Een nieuwe regering doet bepaalde mensen spontaan van gedachten veranderen. Hoezo, wiens brood men eet, wiens woord men spreekt!

Het roept bij mij de vraag op hoe dat zo plotseling kan. Is het echt alleen omdat er een nieuwe regering is? Of is er meer aan de hand? Waren het niet de Centrumpartij (kapot geprocedeerd door de staat) en later Pim Fortuyn (vermoord, en de staat keek de anderen kant op, Geert Wilders heeft wel permanent lijfwachten) die al eerder de tendens hebben willen keren? Zij kregen de kans niet. De PVV krijgt die kans wel. Blijkbaar zijn er machten op de achtergrond actief die de CP en later Fortuyn niet steunden en Wilders nu wel onvoorwaardelijk steunen.
Zijn die machten: de Verenigde Staten? De JSF lobby? (Pim Fortuyn was er fel tegen!) De staat Israël of het internationaal zionisme? De PvdA onder leiding van Job Cohen?
……… vult u zelf maar in. De tijd zal het leren, komt tijd komt raad!

Raar eigenlijk dat in eigen land organisaties als het CIDI en de Anne Frankstichting zich zo gedeisd houden. Als zij in Wilders een vijand hadden gezien hadden zij zich al lang geroerd. Voorpost daarentegen zal altijd last van deze organisaties blijven houden. Omdat Voorpost anders is dan de PVV. Voorpost heeft een heel andere achtergrond en heeft andere uitgangspunten. Voorpost is veel meer is dan de strijd tegen de Islam. Tunnelvisie en opportunisme laten wij wel aan politieke partijen over!
Voorpost strijdt tegen de hele multicultuur. Onze beweging strijd voor het behoud van het eigen volk en de eigenheid der volkeren in het algemeen. Voorpost gaat uit van wie we zijn, een trots volk der Nederlanden welke wij zo spoedig mogelijk weer herenigd willen zien.

We hebben een nieuw kabinet. Een aantal zaken lijken benoemd te worden. Maar met welke intenties gebeurt het? Bovendien is benoemen een eerste vereiste. Nu de aanpak nog. Kortom; Nederland gaat onzekere tijden tegemoet.
De taak welke Voorpost onder dit nieuwe kabinet te wachten staat is een baken en houvast zijn in deze onzekere tijden. Door te zijn wat we horen te zijn; een volksnationale, identitaire beweging.

De enigen, de trotsen, dat zijn wij, Voorpost!

Florens van der Kooi
Actieleider Noord-Nederland

0 reacties: